Menü Bezárás

Szárító és térhálósító kemence

antal_kemence_7
K02

A TERMÉK FŐBB MŰSZAKI ADATAI

Fűtési mód: Elektromos ellenállásfűtés
Teljesítmény: 6 kW
Munkatér méretei: 800 x 1200 x 800 mm
Max. üzemi hőfok: 120 °C
Munkatér hőmérséklet-pontosság: ± 1 °C
Betétsúly: 20 kg
Hőszigetelés: 90 kg/m3 kőzetgyapot
Vezérlés: PLC és szilárdtestrelé, OMRON hőmérsékletszabályozó
Alkalmazott technológia: Általában villamos ipari szárítás

A TERMÉK RÖVID ISMERTETÉSE

A kemence felépítésében a közvetlen villamos fűtésű kamrás kemencéhez hasonlítható, azzal az eltéréssel, hogy ebben az esetben az üzemi hőmérséklet sokkal alacsonyabb és a hőmérsékletpontosságra vonatkozó igények sokkal szigorúbbak. Általában 150 0C hőmérsékletig beszélünk szárító kemencékről (szárító kályhákról). A jó hőmérséklet eloszlás érdekében, intenzív hatású keverő ventilátor gondoskodik az atmoszféra mozgatásáról, valamint végzi a frisslevegő beszívást és kifúvást. A kivitel elvégezhető vákuumozhatóan is, ekkor a műgyantában lévő buborékok távolíthatóak el. Légkeverés nélkül történik a vákuumozás, majd ez idejének elteltével megtörténik a levegő atmoszféra beeresztése és a konvektív fűtés indítása.

FELHASZNÁLÁSA

A villamosiparban alkalmazzák műgyanta kötésű tekercsek (tápegység gyártás, transzformátor, motorok forgórésze, stb.) szárítására és műgyanta töltetének kikeményítésére és térhálósítására.

KIVÁLASZTÁSI SZEMPONTOK

Szárítási és térhálósítási hőmérséklet és hőigény, kívánt hőmérsékletpontosság, egyéb kívánt technológiai paraméterek (felfűtési sebesség, igényelt levegőmennyiség stb.).

A termék adatlapja letölthető pdf formátumban.
A pdf megtekintéséhez szükséges ingyenes Adobe Acrobat Reader® legfrissebb verzióját itt találja.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.