Menü Bezárás

Tevékenységeink

antal_tevekenysegek_gyartas
antal_tevekenysegek_szerviz
antal_tevekenysegek_foval
antal_tevekenysegek_keres

A ’90-es évektől folyamatosan gyártunk egyedi megrendelések alapján ipari kemencéket, melyek egy része külföldön kerül telepítésre. Az évek során folyamatos korszerűsítéssel, fejlesztéssel és a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával biztosítjuk fejlődésünket. A minőség folyamatos fenntartására és továbbfejlesztésére bevezettük az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, ezenkívül rendelkezünk EWF, EN, ISO 3834-3 és DIN 18800-7 szabvány szerinti hegesztési tanúsítványokkal is.

Berendezéseinket, melyeket főleg az autóipari beszállítók, edzőműhelyek, csapágygyártók használnak, a megrendelő felhasználási igénye szerint tervezzük és kivitelezzük. Készítünk többcélú kamrás-, aknás-, harang-, kocsizott-, görgős-, alagút kemencéket villamos vagy gáz fűtéssel, védőgáz felhasználással is. Kemencéinkben alkalmazható max. hőmérséklet 1600 °C. Folyamatos műszaki támogatás mellett vállaljuk ezek és más hőkezelő berendezések javítását, karbantartását, felújítását – korszerűsítését.

Angol, német, román nyelvű műszaki kollégáink támogatásával, gyártmányok- és félgyártmányok kivitelezését fogadjuk külföldről jelenlegi- és jövőbeni megrendelőinktől.

Mivel a kemencék tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása olyan összetett feladat, mely többféle szaktudást igényel, az alábbi szakterületeken is rendelkezünk képzett munkatársakkal, vállalkozunk az alábbi feladatokra:

  • használt berendezések, gépek szakszerű leszerelése, áttelepítése, üzembe helyezése
  • kompletten vállaljuk más kemencegyártók berendezéseinek honosítását, telepítését (a telepítés felügyeletét szakmai támogatással), ezen berendezések engedélyeztetési procedúrájának lefolytatását
  • füstgáz- egyéb elszívások tervezése, kivitelezése
  • acélszerkezet gyártás, építés gépészeti tervezés gáz- és villamos hő-technikai berendezések gyártása, tervezése és engedélyeztetése
  • minősített hegesztő által végzett hegesztési munkák tartályok gyártása
  • hő-, sav-, lúg- és rozsdaálló rendszerek, berendezések gyártása tűz- és hőálló szigetelések tervezése, kivitelezése
  • gépszállítás, telepítés és szerelés

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.