Menü Bezárás

Tűzálló falazat gyártás

antal_tuzallofalazat_gyartas_kep_2
antal_tuzallofalazat_gyartas_kep_3

A nagy hőigenybevételnek kitett műszaki tűzálló falazatok, komoly szakértelmet és hozzáállást igényelnek. Fontos a technológia szerinti legoptimálisabb alapanyagok megválasztása, melyben szorosan együttműködünk a tűzálló falazati anyagokat gyártó cégek szakemberivel is.

A tűzálló falazatok élettartamát, valamint a kívánt hőszigetelés minőségének elérését, nagyban befolyásolja az építés technológiájának szigorú betartása, melyhez képzett csapattal rendelkezünk. Ipari kemencéink tűzálló falazatának tervezését-elkészítését magunk végezzük. A korszerű tűzálló- és hőszigetelő anyagok felhasználása mellett, alkalmazzuk a hagyományos eljárás módokat is.

Csapatunk igénybevételével vállalkozunk hazai- és külföldi Vevőink részére egyaránt, meglévő berendezéseik falazatának bontására, építésére, igény esetén elkészítjük a konszignációt és az anyagbeszerzést.

Vállalkozunk továbbá más gyártók részére a tűzálló falazat elkészítésére, mely gyártó úgyszintén lehet hazai illetve külföldi.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.