Menü Bezárás

Alkatrész gyártás

antal_alkatresz_gyartas_kep_1
antal_alkatresz_gyartas_kep_3

A többéves gyakorlati szerviz-tapasztalatunkból ismerjük, hogy az iparban gyakran problémát jelent egyes egyedi, gépi alkatrészek pótlása. Ha az alkatrész pótolható is, annak beszerzése igen hosszú időt vehet igénybe, mely igen nagy termelés-kieséssel járhat.

Több esetben tapasztaltuk, hogy egyes alkatrészek nem az igénybevételnek szükséges módon, illetve nem az igénybevételnek megfelelő anyagminőségben kerültek kivitelezésre, így azok elhasználódása gyors ütemben történik. Ez különösen az ipari kemencék esetében tapasztalható.

Meghibásodás esetén vállalkozunk a hiba gyors felmérésére, egyedi alkatrészek, darab- vagy terv utáni gyors gyártására. Ha szükséges, javaslatot teszünk Vevőnk részére az esetleges módosítás elvégzésére. Igény szerint az alkatrészek beépítését vállaljuk, részt veszünk az üzembe helyezésben, illetve elvégezzük azt.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.