Menü Bezárás

Tanúsítványaink

ISO 9001/2000 minőségbiztosítási rendszer

Cégünk elkötelezte magát, a minőségbiztosítási rendszer bevezetése mellett és fenntartja azt. Ennek jelentősége igen nagy számunkra, mivel nagy értékű berendezéseket gyártunk, javítunk és karbantartunk. A nyomon követhetőség elsőrendű szempont ahhoz, hogy megrendelőink a legmegfelelőbb kiszolgálásban részesüljenek.

ISO 14001 KÖRNYEZETKÖZPONTÚ IRÁNYÍTÁSI RENDSZER

Cégünk elkötelezte magát a környezetünk védelme mellett, melyet az ISO 14001 rendszerrel önt hivatalos formába. Veszélyes hulladékokkal is dolgozunk, ezért ennek a rendszernek az üzemeltetése, fenntartása közös érdekünk.
(Bevezetés alatt)

GSI SLV „E”

A GSI SLV tanúsítvány megszerzéséhez, cégünk igen komoly megfelelőségi vizsgálaton esett át. Ezzel a tanúsítvánnyal hegesztő mérnökünk, saját hatáskörben, teljes felelősséggel vizsgáztathatja hegesztő szakembereinket. Ennek jelentősége a hegesztők és hegesztési eljárások folyamatos felügyelete, mellyel megrendelőinket biztosíthatjuk arról, hogy a szakmai szempontoknak teljes mértékben megfelelő acélszerkezeti elemeket adunk át.

GÉPMI MNA 20 METANOL ADAGOLÓ RENDSZER TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANUSÍTVÁNY

Cementáláshoz és egyensúlyi atmoszféra kialakításához alkalmaznak a kohóiparban metanolt. Ehhez terveztünk és gyártottunk speciális adagoló berendezést, mely nagyban megkönnyíti a metanollal való manipulációt, kiváló műszaki felhasználás mellett. A kísérleteket követően, a kiforrt műszaki kivitelt tűzvédelmi tanúsításon vittük keresztül, melynek tanúsítványa a képen látható.

GÉPMI VER-Z, VER-N VÉDŐGÁZ ELLÁTÓ RENDSZER TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANUSÍTVÁNY

Cégünk aktívgáz üzemű berendezéseket is gyárt, melyek kivitelezésénél elsőrendű szempont a biztonság. Ezért került tűzvédelmi tanúsításra az alkalmazott ellátó rendszerünk, mely aktívgáz üzemű, nyitott- és zártterű berendezések ellátását és védelmét szolgálja, a szabványok előírásai mellett.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.