Menü Bezárás

gyártás és bérmunka

antal_fovallalkozaskep_4

IPARIKEMENCE-GYÁRTÁS

Szinte nincs a világban olyan előállítási/gyártási folyamat, melybe ne kellene valamilyen módon hőkezelést/olvasztást, ezzel ipari kemencét beiktatni. Cégünk ezekhez a folyamatokhoz készít berendezéseket, a laborkemence mérettől, egészen a hőkezelő-technológiai sorokig.

antal_fovallalkozaskep_2

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Ipari kemencéink és azok gépészetének gyártását magunk végezzük, ezért a Csepel Művek területén rendelkezünk egy 2500 m2 alapterületű gyártó csarnokkal, mely fel van szerelve az acélszerkezet gyártáshoz szükséges berendezésekkel.

alkatresz

ALKATRÉSZ GYÁRTÁS

Meghibásodás esetén vállalkozunk a hiba gyors felmérésére, egyedi alkatrészek, darab- vagy terv utáni gyors gyártására. Ha szükséges, javaslatot teszünk Vevőnk részére az esetleges módosítás elvégzésére.

falazat

TŰZÁLLÓ FALAZAT GYÁRTÁS

A tűzálló falazatok élettartamát, valamint a kívánt hőszigetelés minőségének elérését, nagyban befolyásolja az építés technológiájának szigorú betartása, melyhez képzett csapattal rendelkezünk. Ipari kemencéink tűzálló falazatának tervezését-elkészítését magunk végezzük.

szerviz

SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS

Cégünk nagy hangsúlyt helyez az ipari berendezések javítására és karbantartására. A gyakorlat már bebizonyította, hogy szervízcsapatunk rendkívül jól tud együttműködni az egyes cégek saját karbantartó csapatával, jól kiegészítjük egymást.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.