Menü Bezárás

Szalagos fenekű kemence

antal_kemence_szalagos_1
antal_kemence_szalagos_2

A TERMÉK RÖVID ISMERTETÉSE

A szalagos fenekű kemencében zárt felületű szalag viszi át a betétadagot a technológián. Ezek a kemencék általában védő- és aktívgázos berendezések, de van alkalmazás amikor oxidáló az atmoszféra. Fűtésük lehet elektromos direkt vagy indirekt, illetve földgáz tüzelésű direkt vagy indirekt. Az adag közvetlenül a szalagon elhelyezhető, így nem szükséges adagtartó igénybe vétele. Használatos technológia fényes izzítás, edzés. A berendezés formáló gázzal éri el a fényes izzítást, melynek összetétele 25% Nitrogén, 75% Hidrogén. Ezt az összetételt ammónia bontásával érjük el.

FELHASZNÁLÁSA

A szalagos kemencéket legnagyobb számban a tömeggyártó-ipar alkalmazza, amikor kisebb méretű és tömegű, általában fém alkatrészek hőkezelése az igény. Ezek az iparágak lehetnek például: csavargyártás, háztartási berendezés-alkatrész gyártás, stb.

KIVÁLASZTÁSI SZEMPONTOK

Technológiai cél, hőkezelési hőmérséklet és hőmérsékletpontosság, a hőkezelés hőmérséklet-idő görbéje, munkadarab(ok) méretei és súlya, az anyag berakásának és kivételének módja, ahhoz szükséges eszközök, védőgáz igény, szükséges hőkezelési teljesítmény (kg/h), a kemence üzemideje, kívánt fűtési mód (villamos vagy gáz), … stb..

A képen látható berendezés gyártója a Kohnle cég, azonban a berendezést cégünk szabványosította és honosította Magyarországon.

A termék adatlapja letölthető pdf formátumban.
A pdf megtekintéséhez szükséges ingyenes Adobe Acrobat Reader® legfrissebb verzióját itt találja.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.