Menü Bezárás

Kocsizott fenekű kemence

antal_kemence_kocsizott_2
antal_kemence_kocsizott_1

A TERMÉK FŐBB MŰSZAKI ADATAI

Fűtési mód: Földgáz tüzelés, direkt
Teljesítmény: 2500 kW
Munkatér méretei: 3000 x 3000 x 12000
Max. üzemi hőfok: 850 °C
Munkatér hőmérséklet-pontosság: ±3 °C
Betétsúly: 35000 kg

A TERMÉK RÖVID ISMERTETÉSE

Olyan, mozgó fenekű kamrás kemence, amelyben nagy teherbírású adaghordozó kocsi van beépítve. Ez a kocsi a szerkezettől függetlenül, a kemencétől távolabbra is elmozdítható. A kihúzott kemencekocsira daruval, manipulátorral, vagy kézzel rakodnak. Rendkívül előnyös berendezés, daruzott csarnokok esetében.

FELHASZNÁLÁSA

Ötvözött vagy ötvözetlen acélból készült nagyméretű (pl. erőművi), nehéz alkatrészek, acélszerkezetek lágyítása, feszültségmentesítése.

KIVÁLASZTÁSI SZEMPONTOK

Munkadarab(ok) méretei és súlya, hőmérséklet, hőkezelési hőmérséklet, kívánt hőmérsékletpontosság, egyéb kívánt technológiai paraméterek (felfűtési és lehűtési sebességek, stb.).

A termék adatlapja letölthető pdf formátumban.
A pdf megtekintéséhez szükséges ingyenes Adobe Acrobat Reader® legfrissebb verzióját itt találja.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.