Menü Bezárás

Kamrás kemence

antal_kemence_kamras_1

A TERMÉK RÖVID ISMERTETÉSE

A kamrás kemencék szakaszos üzemű berendezések, melyek a legtöbb alkalmazásra használhatóak. Lehetnek oxidáló-, védőgázos-, aktívgázos atmoszférájúak. Rugalmasan alkalmazhatók technológiai kísérletekhez, egyes hőkezelési folyamatok lebonyolításához. A hőkezelési technológiák teljes spektruma véghez vihető bennük, bármely iparág számára. Az alkalmazott fűtési technika lehet elektromos ellenállás fűtés direkt- és indirekt kivitelben, vagy földgáz tüzelés direkt- és indirekt kivitelben. Az ajtaja a berendezésnek lehet gépi- illetve kézi mozgatású. A hőkezelési művelet végén a munkateret kiürítik és a fenékre új adagot raknak be. A hőmérséklet skálát és az általában felmerülő igényeket figyelembe véve, a kamrás kemencéket 40 °C – 3000 °C – ig alkalmazzák. Cégünk 1600 °C-ig gyárt berendezéseket.

FELHASZNÁLÁSA

A felhasználást tekintve, a kamrás kemencék bármely területen, szinte bármilyen technológiai igényt kielégítenek. A jó rugalmasság mellett, a termelékenysége nem minden esetben kielégítő a kamrás kemencéknek. Ezt a kiválasztásnál figyelembe kell venni.

KIVÁLASZTÁSI SZEMPONTOK

Kívánt hőmérséklet, munkadarab(ok) méretei és súlya, az anyag berakásának és kivételének módja, ahhoz szükséges eszközök, szükséges hőkezelési teljesítmény (kg/h), a kemence üzemideje, stb..

A termék adatlapja letölthető pdf formátumban.
A pdf megtekintéséhez szükséges ingyenes Adobe Acrobat Reader® legfrissebb verzióját itt találja.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.