Menü Bezárás

Csapágygyűrű lágyító, kocsizott fenekű alagútkemence

antal_kemence_csapagy_1
antal_kemence_csapagy_2

A TERMÉK FŐBB MŰSZAKI ADATAI

Fűtési mód: Elektromos ellenállásfűtés
Munkatér méretei: 800 x 800 x 25.000 mm
Max. üzemi hőfok: 950 °C
Hőszigetelés: Szálkerámia és samott falazat kombinációja
Vezérlés: PLC, ipari PC, automata ciklussal
Adatgyűjtés: Ipari számítógép, teljes adatgyűjtéssel
Hőkezelési technológia: Csapágygyűrűk kovácsolás utáni lágyítása

A TERMÉK RÖVID ISMERTETÉSE

Folyamatos üzemű, közvetlen fűtésű, alagútkemence, amelyben nagy teherbírású adaghordozó kocsik (mozgó fenék) vannak. A fűtés 5 zónára van felosztva. Zónánként keringető ventilátorok vannak beépítve a jobb hőátadás céljából. A munkadarabokat adagkosarakban rakják a kocsikra. A hőkezelés során a kocsik a kemence elejétől végéig léptetve végighaladnak a kemencének a különböző hőmérsékletű zónáin.

FELHASZNÁLÁSA

Ötvözött vagy ötvözetlen acélból készült tömeggyártott alkatrészek, gépelemek, szerkezetek lágyítása, feszültségmentesítése.

KIVÁLASZTÁSI SZEMPONTOK

Munkadarab(ok) méretei és súlya, lágyítási hőmérséklet, kívánt hőmérsékletpontosság, egyéb kívánt technológiai paraméterek (felfűtési és lehűtési sebességek, stb.).

MEGJEGYZÉS

A megrendelő régi kemencéinek a helyére kellett megtervezni, legyártani és beépíteni a tárgyi 2 db kemencét, úgy, hogy a lebontott kemencék sínjei és kocsijai felújítva, azonban funkcionalitás szempontjából változatlanul hagyva felhasználhatók legyenek.

A termék adatlapja letölthető pdf formátumban.
A pdf megtekintéséhez szükséges ingyenes Adobe Acrobat Reader® legfrissebb verzióját itt találja.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.