Menü Bezárás

Alacsony hőmérsékletű szárító alagútkemence

Alacsony hőmérsékletű szárító alagútkemence
K02
K01

A TERMÉK FŐBB MŰSZAKI ADATAI

Fűtési mód: Földgáz tüzelés, direkt
Teljesítmény: 3500 kW
Munkatér méretei: 4 x 3 x 100 m
Max. üzemi hőfok: 150 °C
Betétsúly: Folyamatos gépi adagolás
Hőszigetelés: Kőzetgyapot, 160 kg/m3
Vezérlés: PLC, PC, Ethernet hálózat, Internetes hozzáférés
Adatgyűjtés: Folyamatos adatgyűjtés PC-n
Alkalmazott technológia: Acéllemezekre felvitt színes műgyanta szárítása

A TERMÉK RÖVID ISMERTETÉSE

Folyamatos üzemű, közvetlen fűtésű, alagútkemence, amelybe adaghordozó konvejor pálya van beépítve, melyen a termékek végighaladnak a kemence egyes hőmérsékleti zónáin. A fűtés 12 zónára van felosztva. Zónánként nagyteljesítményű keverő ventilátorok gondoskodnak az intenzív légáramlásról, a jó hőmérséklet pontosság érdekében. A keverő ventilátorok, méretezett fúvófalon keresztül préselik a felhevített levegőt a termékekre. A frisslevegő hozzávezetése zsalukon keresztül megoldott, melyek mozgatása motorral történik. A zsalulemezek helyzete folyamatosan ellenőrzött, az aktuális pozíció %-ban kifejezve jelenik meg a kezelő felületen. A zsaluk, az érintő képernyős felületről szabályozhatóak, melyet kizárólag a műszakvezető és a berendezés, műszakban megbízott kezelője módosíthat, a saját jelszava megadása után. Jelszó bevitel nélkül egyetlen paraméter sem módosítható a berendezésen, ide értve a hőmérsékleti zónák hőmérséklet beállításait, elszívó zsaluk pozíció módosítását, egyéb technológiai paramétereket.

FELHASZNÁLÁSA

Gyártó sorról, folyamatosan érkező termékek fogadása és a termék, vagy a termékre vitt különböző anyagok szárítására használatos.

KIVÁLASZTÁSI SZEMPONTOK

Szárítási hőmérséklet és hőigény, kívánt hőmérsékletpontosság, egyéb kívánt technológiai paraméterek (felfűtési sebesség, igényelt levegőmennyiség stb.).

A termék adatlapja letölthető pdf formátumban.
A pdf megtekintéséhez szükséges ingyenes Adobe Acrobat Reader® legfrissebb verzióját itt találja.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.