ANTAL IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT. 50 ÉVE AZ IPARI KEMENCÉK VILÁGÁBAN
A ’90-es évektől folyamatosan gyártunk egyedi megrendelések alapján ipari kemencéket, melyek egy része külföldön kerül telepítésre. Az évek során folyamatos korszerűsítéssel, fejlesztéssel és a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával biztosítjuk fejlődésünket. A minőség folyamatos fenntartására és továbbfejlesztésére bevezettük az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, ezenkívül rendelkezünk EWF, EN, ISO 3834-3 és DIN 18800-7 szabvány szerinti hegesztési tanúsítványokkal is.

Berendezéseinket, melyeket főleg az autóipari beszállítók, edzőműhelyek, csapágygyártók használnak, a megrendelő felhasználási igénye szerint tervezzük és kivitelezzük. Készítünk többcélú kamrás-, aknás-, harang-, kocsizott-, görgős-, alagút kemencéket villamos vagy gáz fűtéssel, védőgáz felhasználással is. Kemencéinkben alkalmazható max. hőmérséklet 1600 °C. Folyamatos műszaki támogatás mellett vállaljuk ezek és más hőkezelő berendezések javítását, karbantartását, felújítását – korszerűsítését.

Angol, német, román nyelvű műszaki kollégáink támogatásával, gyártmányok- és félgyártmányok kivitelezését fogadjuk külföldről jelenlegi- és jövőbeni megrendelőinktől.

Mivel a kemencék tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása olyan összetett feladat, mely többféle szaktudást igényel, az alábbi szakterületeken is rendelkezünk képzett munkatársakkal, vállalkozunk az alábbi feladatokra:

 • használt berendezések, gépek szakszerű leszerelése, áttelepítése, üzembe helyezése
 • kompletten vállaljuk más kemencegyártók berendezéseinek honosítását, telepítését (a telepítés felügyeletét szakmai támogatással), ezen berendezések engedélyeztetési procedúrájának lefolytatását
 • füstgáz- egyéb elszívások tervezése, kivitelezése
 • acélszerkezet gyártás, építés gépészeti tervezés gáz- és villamos hő-technikai berendezések gyártása, tervezése és engedélyeztetése
 • minősített hegesztő által végzett hegesztési munkák tartályok gyártása
 • hő-, sav-, lúg- és rozsdaálló rendszerek, berendezések gyártása tűz- és hőálló szigetelések tervezése, kivitelezése
 • gépszállítás, telepítés és szerelés
 • Fő profilunk az ipari kemencék és hő-technikai berendezések gyártása (a tervezést, az acélszerkezet gyártását, a speciális tűzálló falazat és szigetelés készítését, az elektronikus vezérlés gyártását, a helyszíni gépészeti és villamos szerelést és üzembe helyezést is beleértve), a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.
  tovább >
  Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést. Meghibásodás esetén vállalkozunk a hiba gyors felmérésére, egyedi alkatrészek, mintadarab vagy terv utáni gyors gyártására. Igény szerint az alkatrészek beépítését is vállaljuk, részt veszünk az üzembe helyezésben, illetve elvégezzük azt. Cégünk rendelkezik a gáztüzelésű és villamos fűtésű kemencék karbantartásához, vizsgálatához, javításához, beszabályozásához szükséges szaktudással és műszerekkel.
  tovább >
  Cégünk, fennállása óta, nagyon sok tapasztalatot szerzett acélszerkezetek kivitelezése terén, beszállítóként. Tapasztalt szakembereink a Csepel Művek területén álló gyártó csarnokunkban, elsősorban kemenceházak, egyéb ház jellegű acélszerkezetek gyártásával tevékenykedik. Ez nem feltétlenül jelent kizárólagosságot, ugyanis több esetben jeleskedtünk már alkatrész-, betonelem-gyári sablon-, emelőeszközök-, stb. gyártása területén is. A kisebb forgácsolási feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű forgácsolási munkákban, a velünk együttműködő tapasztalt cégekkel kooperálunk.
  tovább >
  A kemencében vállaljuk nagyméretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését. Hőkezelés helyszíne: H-1138 Budapest, Váci út 152 – 156. Elérhetőségünket lásd a Kapcsolat oldalon. Hőkezelési kapacitásunkkal szívesen állunk az Önök rendelkezésére, kérjük, keressenek meg minket!
  tovább >