Menü Bezárás
 50 ÉVE AZ IPARI KEMENCÉK VILÁGÁBAN

Társaságunk, az ANTAL Ipari és Kereskedelmi Kft., 1991 évben alakult. A cég létszámát ekkor alapvetően a rendszer-váltáskor felszámolásra került, Kohászati Gyárépítő Vállalat (KGYV) ipari kemencegyártó szakember-csapata alkotta.

A cég alapítója, Antal Béla, már ifjúkora óta áll közelben ezzel a szép, egyedi szakmával, az ipari kemence-gyártással. Pályafutása során és jelenleg is nagy hangsúlyt helyez, a megszerzett üzleti-, szakmai-, gyakorlati tapasztalatok átadására az újabb nemzedékek részére.

A cég büszke hagyományaira, gazdag örökségére és a magyar ipari kemence-gyártásban betöltött meghatározó szerepére. Nagy elődünk a Kohászati Gyárépítő Vállalat, ahol évtizedek alatt igen sok és sokféle ipari hőkezelő berendezést készítettünk a világ minden részére, és döntően a magyar ipar számára. Cégünk filozófiájának megfelelően folyamatosan fejlesztjük az ipari kemencék gyártásához szükséges ágazatokat, úgy mint acélszerkezet-gyártás, tűzálló falazat készítés, szerviz, karbantartás. Folyamatos korszerűsítéssel, gyártmányfejlesztéssel, a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával kívánjuk biztosítani a fejlődésünket.

Törekszünk cégünk pénzügyi-, vagyoni-, eszközparki megtartására / fejlesztésére, kiemelten az ipari kemencegyártás - hőkezelés és az acélszerkezet-gyártás vonatkozásában.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Fő profilunk az ipari kemencék és hőtechnikai berendezések gyártása, a vevő által közölt technológia követelményei és előírt műszaki paraméterei alapján.

Vállaljuk ipari kemencék hibaelhárítását, rendszeres vagy esetenkénti karbantartását, felújítását, korszerűsítést és szerelését.

Nagyon sok tapasztalatunk van acélszerkezetek kivitelezése terén. Egyes feladatokat magunk végezzük, a nagyobb méretű munkákban tapasztalt cégekkel kooperálunk.

A kemencében vállaljuk nagy méretű és nagy tömegű munkadarabok lágyítását, feszültségmentesítő hőkezelését.