ANTAL IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT. 50 ÉVE AZ IPARI KEMENCÉK VILÁGÁBAN
ISO 9001/2000 minőségbiztosítási rendszer

Cégünk elkötelezte magát, a minőségbiztosítási rendszer bevezetése mellett és fenntartja azt. Ennek jelentősége igen nagy számunkra, mivel nagy értékű berendezéseket gyártunk, javítunk és karbantartunk. A nyomon követhetőség elsőrendű szempont ahhoz, hogy megrendelőink a legmegfelelőbb kiszolgálásban részesüljenek.
ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer

Cégünk elkötelezte magát a környezetünk védelme mellett, melyet az ISO 14001 rendszerrel önt hivatalos formába. Veszélyes hulladékokkal is dolgozunk, ezért ennek a rendszernek az üzemeltetése, fenntartása közös érdekünk. ( Bevezetés alatt )
GSI SLV „E”

A GSI SLV tanúsítvány megszerzéséhez, cégünk igen komoly megfelelőségi vizsgálaton esett át. Ezzel a tanúsítvánnyal hegesztő mérnökünk, saját hatáskörben, teljes felelősséggel vizsgáztathatja hegesztő szakembereinket. Ennek jelentősége a hegesztők és hegesztési eljárások folyamatos felügyelete, mellyel megrendelőinket biztosíthatjuk arról, hogy a szakmai szempontoknak teljes mértékben megfelelő acélszerkezeti elemeket adunk át.
GÉPMI MNA 20 METANOL ADAGOLÓ RENDSZER TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANUSÍTVÁNY

Cementáláshoz és egyensúlyi atmoszféra kialakításához alkalmaznak a kohóiparban metanolt. Ehhez terveztünk és gyártottunk speciális adagoló berendezést, mely nagyban megkönnyíti a metanollal való manipulációt, kiváló műszaki felhasználás mellett. A kísérleteket követően, a kiforrt műszaki kivitelt tűzvédelmi tanúsításon vittük keresztül, melynek tanúsítványa a képen látható.
GÉPMI VER-Z, VER-N VÉDŐGÁZ ELLÁTÓ RENDSZER
TŰZVÉDELMI MEGFELELŐSÉGI TANUSÍTVÁNY


Cégünk aktívgáz üzemű berendezéseket is gyárt, melyek kivitelezésénél elsőrendű szempont a biztonság. Ezért került tűzvédelmi tanúsításra az alkalmazott ellátó rendszerünk, mely aktívgáz üzemű, nyitott- és zártterű berendezések ellátását és védelmét szolgálja, a szabványok előírásai mellett.