ANTAL IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT. 50 ÉVE AZ IPARI KEMENCÉK VILÁGÁBAN
Szinte nincs a világban olyan előállítási/gyártási folyamat, melybe ne kellene valamilyen módon hőkezelést/olvasztást, ezzel ipari kemencét beiktatni. Cégünk ezekhez a folyamatokhoz készít berendezéseket, a laborkemence mérettől, egészen a hőkezelő-technológiai sorokig.
Ipari kemencéink és azok gépészetének gyártását magunk végezzük, ezért a Csepel Művek területén rendelkezünk egy 2500 m2 alapterületű gyártó csarnokkal, mely fel van szerelve az acélszerkezet gyártáshoz szükséges berendezésekkel.
Meghibásodás esetén vállalkozunk a hiba gyors felmérésére, egyedi alkatrészek, darab- vagy terv utáni gyors gyártására. Ha szükséges, javaslatot teszünk Vevőnk részére az esetleges módosítás elvégzésére.
A tűzálló falazatok élettartamát, valamint a kívánt hőszigetelés minőségének elérését, nagyban befolyásolja az építés technológiájának szigorú betartása, melyhez képzett csapattal rendelkezünk. Ipari kemencéink tűzálló falazatának tervezését-elkészítését magunk végezzük.
Cégünk nagy hangsúlyt helyez az ipari berendezések javítására és karbantartására. A gyakorlat már bebizonyította, hogy szervízcsapatunk rendkívül jól tud együttműködni az egyes cégek saját karbantartó csapatával, jól kiegészítjük egymást.